siyasetin bu kadar aşağılandığı, bu kadar ayağa düştüğü, bu kadar rezil rüsva olduğu bir dönem daha yaşanmamıştır bu ülkede.
bu iddia süleyman soylu'ya ait.
soylu diyor ki; “İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana, 'CHP Genel Merkezi beni sevmiyor, bana yardımcı olur musunuz' diye ricası olmuştur”
yahu buna inanmak mümkün mü? adam iki kere sizi sandığa gömdü, siz ondan yardım istemelisiniz o sizden değil.
imamoğlu da su sekilde cevap verdi bu iddiaya.
*Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN!
*İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN.
İmamoğlu paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketledi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-bakan-suleyman-soylu-imamoglu-beni-aradi-7538520/
imamoğlu saygılarını sunarak beni arayıp yardım istedi
robot süpürge
bebek maması
aptamil bebek maması
en ucuz klima fiyatları
klima fiyatları
sözlük scripti porno site tavsiye sütyenli atlet
ankara escort eryaman escort bodrum escort şişli escort görükle escort türkçe seks hikayeleri bursa escort izmir escort avcılar escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort şişli escort sex hikaye istanbul escort maltepe escort sakarya escort hatay escort izmir escort ankara escort
escort ankara istanbul escort bahsine paralı slot siteleri meritroyalbet izmir escort kumburgaz escort
besiktas escort
buca escort
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?